Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Primăria Eforie, dată în judecată de Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo

ro

18 Feb, 2024 17:00 807 Marime text
Magistrații Tribunalului Constanța au amânat pronunţarea în dosarul în care Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo a acționat în judecată Primăria Eforie.
În același dosar, Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice a fost chemat în garanţie. Centrul de Pregătire, Odihnă şi Recuperare Complex „Flamingo” din Eforie Sud este deținut de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.


Anul trecut, Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo a acționat în judecată Primăria Eforie, iar Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice a fost chemat în garanţie.

Pe data de 04.09.2023, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul nr: 6040/118/2023, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, materia -  Contencios administrativ şi fiscal, obiect -  restituire cauţiune.

În ședința din 16.02.2024, magistrații au amânat pronunţarea la data de 21.02.2024, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei în temeiul art.396 alin. (2) Cod procedură civilă.

Reamintim că în ședința din 21.02.2024, magistrați au admis cererea formulată de reclamantul Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo-Eforie în contradictoriu cu pârâtul Oraș Eforie prin Primar. Dispune restituirea cauțiunii în cuantum de 16.515,19 lei depusă în dosarul cu nr. 9251/118/2021 potrivit ordinului de plată multiplu electronic nr. 0000000060/02.09.2022. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se depune la Tribunalul Constanța. Pronunțată pe  21.02.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.
 Vezi AICI soluția pe scurt.


 

Despre Centrul de Pregătire, Odihnă şi Recuperare Complex „Flamingo” din Eforie Sud


Centrul de Pregătire, Odihnă şi Recuperare Complex „Flamingo” din Eforie Sud este deținut de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), care e în subordinea Ministerului Justiției.

Complexul Flamingo este amplasat la intrarea în staţiunea Eforie Sud (la 150-200metri) pe partea stângă, iar accesul se face direct din şoseaua naţională care leagă Constanţa de Mangalia: DN 39(E87). Complexul este Centru de formare şi recuperare a magistraţilor şi lucrătorilor din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, astfel că piaţa-ţintă este limitată, funcţionând în principiu în circuit închis.

În anul 2022, Complexul Flamingo  a fost reabilitat. Astfel  prin implementarea obiectivului de investiții „Consolidare și modernizare – Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperarea Complex  Flamingo - Eforie Sud” au fost îmbunătățite condițiile de cazare în cadrul hotelului (378 locuri) și condițiilor de masă în cadrul restaurantului (400 de locuri), prin consolidarea clădărilor și renovarea unor spații destinate depozitării, în conformitate cu standardele naționale. Realizarea obiectivului a generat avantaje atât în ceea ce privește infrastrctura, cât și capacitatea instituțională, cu scopul asigurării unor condiții decente de cazare și masă a personalului.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Centrul de Odihnă Flamingo din Eforie, al Administrației Naționale a Penitenciarelor, caută firmă de pază pentru o lună (document)   


Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo din Eforie Sud va fi modernizat (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii