Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MINISTRUL RADU STROE ȘI SECRETARUL DE STAT CĂTĂLIN CHIPER SE DEPLASEAZĂ AZI ÎN GALAȚI

ro

14 Sep, 2013 17:24 873 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Radu Stroe, se va deplasa astăzi în Galați împreună cu secretarul de stat Cătălin Chiper, coordonator al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
 
Ministrul Radu Stroe se va interesa de situația cetățenilor din zonele afectate, precum și de stadiul activității de distribuire a ajutoarelor către populație.
 
Ministrul afacerilor interne va inspecta și starea angajaților MAI care, de 48 de ore, sunt în misiune, în teren, ajutând persoanele evacuate din locuințe și cele ale căror gospodării au fost inundate.
 
Peste 600 de angajați ai MAI – pompieri, jandarmi și polițiști – acționează și la această oră pentru evacuarea apei și aluviunilor din locuințele și curțile populației din Pechea, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Cudalbi, Costache Negri și Cuca.
 
Totodată, jandarmii și pompierii aflați în zonele afectate sprijină acțiunea de distribuire către populație a ajutoarelor trimise în zonă.
Pe parcursul nopții trecute ajutoarele care nu au fost distribuite populației au fost depozitate în incinta primăriilor, paza acestora fiind asigurată cu efective de jandarmi.
 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii