Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)

ro

02 Apr, 2024 10:20 809 Marime text



 Din primele informații, totul s-a întâmplat în urmă cu scurt timp, în Moldova Nouă. 

Autobuzul, în care se aflau 30 de copii, a luat foc în timp ce se afla în trafic. Șoferul a fost cel care a văzut fumul gros și a evacuat imediat copiii. 

Incendiul ar fi pornit în urma unei defecțiuni tehnice, în partea din spate a autovehiculului.Din cauza vântului puternic, incendiul s-a extins cu repeziciune și a cuprins tot autocarul, scrie antena3.ro. 


”Circulație rutieră închisă pe DN 57 la Moldova Nouă (CS). Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice. Nu sunt victime. Se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 9:30. Rute ocolitoare: pe străzile laterale din oraș”, transmitea Poliţia, după evenimentul rutier.



Date oficiale! 

În această dimineață, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă.

Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de elevi.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.



Citește și:

Inspectoratul Școlar Județean Constanța230 de elevi au participat la faza județeană a Concursului naţional „Educaţie pentru sănătate”, ediţia a XV-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii