Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţea de hoți de ambarcațiuni, destructurată de polițiștii constănțeni

ro

11 Feb, 2012 22:13 969 Marime text

Polițiștii constănțeni, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat zece percheziții, simultan, în urma cărora au descoperit mai multe bunuri sustrase.

Astăzi 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Constanța, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Constanța, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au descins în zece locații aparținând unui om de afaceri constănțean și unor legături ale acestuia, de pe raza municipiului Constanța și a localităților Tuzla și Ovidiu.

În urma acțiunii au fost descoperite mai multe bărci și componente pentru acestea, dar și plasme TV și alte bunuri, a căror proveniență nu a putut fi justificată, din primele cercetări stabilindu-se că acestea au fost sustrase.

Aceste bunuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, oamenii legii urmând să stabilească toate persoanele implicate în comiterea acestor fapte și să facă propunerile legale corespunzătoare față de aceștia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii