Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni investighează o cauză de tâlhărie sesizată în localitatea Grădina

ro

18 Mar, 2013 17:40 657 Marime text
         La data de 17 martie a.c., ora 22.40, poliţiştii din Grădina au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, vecina acestuia, în vârstă de 92 ani a venit la locuinţa sa şi a afirmat că a fost agresată de un tânăr, care i-a sustras din locuinţă o sumă de bani.
   Potrivit sesizării, a reieşit faptul că, în jurul orei 19.30, în locuinţa bătrânei a pătruns un tânăr, care i-a solicitat să-i dea o sumă de bani, dar pentru că victima l-a refuzat, agresorul a trântind-o pe podea, după care a legat-o cu o eşarfă de ambele mâini la spate. După ce a imobilizat victima, tânărul a căutat prin locuinţă sustrăgându-i suma de 12.000 lei.
   Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au demarat verificările, iar cu ocazia cercetării la faţa locului, în locuinţa victimei a fost găsită suma de 11.000 lei, aceasta afirmând că din locuinţă i s-a sustras suma de 4000 lei.
  Pe parcursul verificărilor efectuate, în cauză, a fost constituit un cerc de suspecţi, totodată un tânăr fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.
    Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să se facă propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii