Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

29 Jul, 2014 11:43 928 Marime text

Bărbat cercetat de poliţişti în stare de arest pentru tâlhărie

La data de 28.07.2014, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării, asupra unei femei pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa.
La scurt timp, în urma activităţilor specifice, oamenii legii au identificat şi depistat pe I. Marcel, în vârstă de 18 ani, din Constanţa, bănuit de comiterea faptei, poliţiştii recuperând şi predând părţii vătămate prejudiciul.
Tânărul a fost prezentat Parchetului și ulterior Judecătoriei Constanța, instanța dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Minor cercetat pentru furt

La data de 21.07.2014, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au identificat un minor de 15 ani bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, în perioada 01.07-22.07.2014.
Astfel, acesta ar fi sustras un aparat GPS dintr-un autoturism, o geantă ce conţinea o tableta şi doua telefoane dintr-un alt autoturism şi ar fi distrus sistemele de închidere de la alte patru vehicule.
Prejudiciul a fost recuperat în parte şi predat părţilor vătămate, minorul fiind cercetat penal în stare de libertate.

Bărbat cercetat penal pentru furt

La data de 28.07.2014, poliţiştii din Negru Vodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a pătruns în boxele unui imobil de unde a sustras mai multe bunuri.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bănuit de comiterea furtului este N. Dragoş, 29 de ani, din Năvodari.
În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.
Cercetată pentru evaziune fiscală
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din Mangalia au documentat activitatea infracţională a Elenei T., de 30 ani din Mangalia, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 20.05.2012 – 25.04.2014, a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului 9.929 de lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
Celei în cauză i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Cercetaţi pentru furt din locuinţă

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Cochirleni au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă şi distrugerea mai multor geamuri de la ferestrele locuinței anterior menţionate, fapte comise în noiembrie 2013.
Cei doi sunt cercetați de poliţişti în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi distrugere.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii