Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomita - Buletin de presa 05.07.2023

ro

05 Jul, 2023 15:44 599 Marime text
                                                        Nr.  102 176  din 5 Iulie 2023
 
 
 
ACȚIUNE DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTI ÎN MUNICIPIUL FETEȘTI
 
La data de 4 iulie a.c., în intervalul orar 20.00-23.00 polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Fetești ce a avut ca scop prevenirea infracționalității stradale, a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului precum și a evenimentelor rutiere.
 
La acțiune au participat peste 50 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, rutieră, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Biroul Protecția Animalelor, Sectorul Poliție Frontieră Fetești, lucrători R.A.R. și jandarmi ialomițeni.
 
Astfel, au fost legitimate 223 persoane, au fost verificate 8 săli de jocuri de noroc, 2 societăți comerciale de alimentație publică, și o infracțiune în flagrant privind conviețuirea socială.
 
Au fost verificate 171 de autovehicule și efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele pentru depistarea substanțelor psihoactive.
 
În acest context, au fost aplicate 95 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.305 de lei, dintre care 82 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002.
 
Polițiștii aflați în filtre rutiere au retras 10 certificate de înmatriculare și au confiscat 4m3 de material lemnos.
 
În vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate, acțiunile vor continua pe raza întregului județ și în perioada următoare.
 
Exemple:
 
În data de 04 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au depistat în incinta unei săli de jocuri de noroc, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Fetești în timp ce avea asupra sa un obiect înțepător – tăietor.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii