Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomita - Buletin de presa 30.06.2023

ro

30 Jun, 2023 15:02 726 Marime text
                                                        Nr.  102 166  din 30 Iunie 2023
 
 
 
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR  PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
 
Polițiști rutieri, de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Politiei Municipiului Urziceni au desfășurat activități de prevenire și combatere a faptelor cu violență, diminuării riscului de producere a accidentelor rutiere precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Urziceni și comunelor arondate.
 
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32.620 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 2 permise de conducere și retras un certficat de înmatriculare.
 
De asemenea, a fost constatată o  infracțiune în flagrant la regimul rutier.
 
Exemple:
 
Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Urziceni a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii