Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Puric – “Despre valoare si impostura”

ro

10 Jan, 2012 15:27 4540 Marime text

Dan Puric – “Despre valoare si impostura”

  La invitatia d-lui prof. univ dr. ing. Mihai Girtu, decanul Facultatii de Fizica, Chimie, Electronica si  Tehnologia petrolului  Dan Puric,  va sustine miercuri 11 ianuarie 2011, la Constanta, conferinta cu tema “Despre valoare si impostura”. Conferinta va fi gazduita de Aula Magna a Universitatii Ovidius – b-dul Mamaia nr 124.
  “Deopotrivă admirat şi contestat, Dan Puric este o voce din ce în ce mai ascultată în spaţiul public românesc.[…]Dincolo de toate, succesul de public al lui Dan Puric exprimă o stare de spirit prezentă în rândurile celor mulţi.’’ (http://www.adevarul.ro/dan_puric.html)
  Dan Puric s-a nascut la 12 februarie 1959, la Buzau. Dupa absolvirea, in 1985, a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa prof.univ.dr. Dem Radulescu, a jucat trei ani pe scena Teatrului "Mihai Eminescu", din Botosani. Din 1988 este actor la Teatrul National "I.L.Caragiale" din Bucuresti si societar de onoare, din 2004.
  Initiativa d-lui prof. univ. Mihai Girtu salutata si imbratisata de actorul si regizorul Dan Puric se doresc a fi o trezire a constiintelor, o picatura de luciditate intr-un ocean tulbure si plin de teama. 
  La finalul acestei conferinte, excelenta sa va lansa si la malul marii cartea “Fii demn”, in editura “Compania Dan Puric”, carte ce o prezinta pe prima coperta pe mama sa. “Frumusetea nu este numai apanajul Casei Regale, este misiunea mea, spunea Majestatea sa Regina Maria. Ori femeia de la noi imbracata asa este o regina. Regalitatea poporului roman sta in femeile din aceasta tara care intretin normalitatea si frumusetea’, a spus regizorul.
  Dan Puric nu se află la prima lansare de carte, cartile sale „Omul frumos" si „Cine suntem" bucurandu-se de succes in randul publicului larg.
  Spectatorii vor avea ocazia sa poarte un dialog cu d-l Puric si sa primeasca carti cu autografe din partea acestuia.
  Este asteptata o participare masiva atat din partea comunitatii academice sau invitatilor externi cat si din partea studentilor. Intrarea este libera.

         

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii