Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TPF Inginerie SRL va superviza lucrările de modernizare a infrastructurii portuare din Portul Constanța (document)

ro

29 Nov, 2019 00:00 3188 Marime text

TPF Inginerie SRL și-a adjudecat contractul „Servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări pentru obiectivul «Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța»" de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Valoarea contractului atribuit este de 3.380.918 lei.


Consultantul va oferi servicii de supervizare a proiectării și execuției lucrărilor, atât pe durata perioadei de proiectare și a perioadei de execuție a lucrărilor, cât și durata perioadei de garanție a lucrărilor, pentru realizarea obiectivului "Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța".
 

Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: Daniela Șerban - director general, administrator, Bogdan Pascu - director general adjunct, Maria Mergiu - director economic, Pepi Tănase Iulian - șef Seviciu Juridic și contencios, Ifimov Otilia - șef Departament Achiziții Publice, Sangeorzan Mihaela - șef Birou Proiecte Europene, Crina Adina Popescu - Biroul Proiecte Europe, Gamalan Nicoleta Adina - șef Birou Control Financiar Preventiv, Stoicescu Cristian Marius - Departamentul Achiziții Publice, Patrichi Teodor - director Direcția Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcția Tehnică, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcția Comercială, Kiss Laszlo Eduard - șef Sucursala Energetică Port Constanța, Daniel Niculescu - șef Sucursala de Servicii Port Constanța, Banias Emil Sorin - șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Moldoveanu Antoniela - inginer, Bola Laura Valentina - inginer, Murgeanu Gabriela - Administrator, Naftali Daniel-Adrian - Administrator, Petrașcu Elena - administrator, Burlacu Mircea - administrator, Bâtrîncă Ghiorghe – administrator.
 

Lucrările de dragaj în Portul Constanța continuă


În Portul Constanța continuă lucrările de dragaj din cadrul proiectului de investiție „Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța”.


Recent, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a emis dispoziții de dragaj pentru zonele 4, 6 și 9 din Portul Constanța. Lucrările de dragaj vor fi executate în apropierea operatorilor portuari SOCEP, CHIMPEX, UMEX, NSS și OIL Terminal. Reamintim că în contractul „Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța” sunt prevăzute lucrări de dragaj pentru aducerea la cota proiectată a bazinelor și șenalelor din Portul Constanța, adâncirea bazinului Portului de Lucru și a șenalului de acces către acesta din Portul Constanța Sud.


În portul de lucru se va realiza adâncirea bazinului de la 7 la 9 metri. Proiectul include și lucrări de protecție a cheurilor din Portul de Lucru. Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare POIM 2014-2020, Axa Prioritară 1 Îmbunătățirea mobilității prin dezvoltarea rețelei TEN-T și a transportului cu metroul Obiectivul Specific 1.3 Creșterea gradului de utilizare a căilor navigabile și a porturilor situate pe rețeaua TEN-T centrală. Contractul este semnat de CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în calitate de Beneficiar, și de Asocierea SC Consal Trade SRL - Impresa Di Costruzioni Ing E Mantovani SPA, în calitate de antreprenor. Valoarea contractului este 139.317.822,44 lei (fără TVA). Durata contractului este de 20 de luni. CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a făcut eforturi pentru a accesa fonduri nerambursabile și a implementa acest proiect în scopul asigurării condițiilor de navigație în siguranță pe șenalele de acces, bazinele de manevră și bazinele danelor din Portul Constanța.
 

TPF Inginerie SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2010, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.190 de lei, integral vărsat, este compus din 119 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este controlată de TPF SA, cu sediul în Belgia, asociat unic. Administratorii societăţii sunt: Spitaels Thomas Francois, cetăţean belgian, şi Constantinescu Marian Ion, cetăţean român. TPF Inginerie SRL desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.


Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Bistriţa, strada Mihail Kogălniceanu, municipiul Piteşti, Calea Craiovei, municipiul Constanţa, strada Şerban Vodă. În anul fiscal 2015, societatea cu 20 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 4.447.710 lei şi un profit de 444.828 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 14 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 2.363.568 de lei şi un profit 515.312 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 25 de salariaţi, cifră de afaceri de 1.0721.264 de lei, profit de 1.003.413 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


Citește și:

Infrastructura portuară, modernizată Lucrările de dragaj în Portul Constanța continuă (galerie foto)

Achiziţie la CN APMC pentru modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea siguranţei navigaţiei în Portul Constanţa (document)

Contract de peste 3 milioane de lei CN APM Constanța caută un supervizor pentru urmărirea lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizarea infrastructurii portuare“ (document)

TPF Inginerie din Bucureşti, contract de peste 1,3 milioane de lei cu CN APM Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii