Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fluid Development SRL a câștigat contractul pentru reabilitarea rețelor de distribuție energie termică de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

ro

21 Sep, 2021 00:00 5090 Marime text


⦁ Primăria Constanța a încheiat un contract pentru lucrări de reparație pentru rețele de distribuție energie termică pe strada Ștefan cel Mare
⦁ Câștigătorul contractului este SC Fluid Development SRL
⦁ Valoarea lucrarilor este de 441.471 lei fără TVA
⦁ Compania Fluid Development SRL a încheiat 54 contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.154.521,64 lei


Primăria Constanța a încheiat un contract pentru lucrări de reparație pentru rețele de distribuție energie termică pe strada Ștefan cel Mare pe tronsonul cuprins între (strada Atelierelor și strada Mihai Viteazu).

Câștigătorul contractului este SC Fluid Development SRL.

Potrivit contractului, care poate fi studiat la secțiunea „documente", durata de execuție a lucrărilor este de trei luni iar valoarea acestora este de 441.471 lei fără TVA, conform ofertei financiare.

Garanția lucrărilor este de 24 de luni.

Despre Fluid Development SRL  

Firma a fost înfiinţată în 2011 şi funcţionează în incinta Proiect SA, de pe bulevardul Tomis. Asociaţi în firmă Costin Alexandru Pitu și Sorin Zaif, care deţin cote egale de participare, primul fiind şi administratorul societăţii.

Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide“.
 
În anul 2020, societatea declara o cifră de afaceri netă de 31.048.634 de lei şi un profit de 779.270 de lei, având 57 de salariaţi.
Potrivit www.confidas.ro, compania Fluid Development SRL a încheiat 54 contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.154.521,64 lei.
 
Menţionăm că, în 2013, societatea a câştigat un contract pentru lucrări de extindere şi reabilitare reţea canalizare şi staţii de pompare noi - ape uzate în localităţile Mangalia şi Limanu, iar în 2015, Proiect SA şi Fluid Development au câştigat o lucrare de aproape 3,5 milioane de lei în Prahova.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Atribuire contract. Fluid Development SRL, responsabilă cu demolările clădirilor ilegale din municipiul Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii