Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atribuire contract. Fluid Development SRL, responsabilă cu demolările clădirilor ilegale din municipiul Constanţa

ro

20 Feb, 2018 00:00 4607 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit contractul de lucrări de demolare şi desfacere a construcţiilor de orice fel executate nelegal în municipiul Constanţa.
 
Potrivit anunţului de atribuire nr. 186685/16.02.2018, acordul-cadru a fost încheiat cu Fluid Development SRL.
Potrivit municipalităţii, construcţiile ce urmează a se demola/demonta sunt realizate din infrastructură de beton armat (fundaţii), suprastructuri din beton armat, metalice sau din lemn, închideri şi împrejmuiri din zidărie de BCA, cărămidă sau chirpici, beton, metalice, plasă, sârmă, lemn, demolări de platforme betonate, construite din pavele sau lemn, şarpante din metal sau lemn, învelitori din tabla, construcţii tip SOMACO, chioşcuri provizorii, copertine şi pergole, panouri şi firme publicitare; demolare, demontare, transport şi depozitare cabluri fibră optică şi stâlpi.
 
Posibilele tipuri de construcţii sunt cele precizate în borderoul din caietul de sarcini. Valoarea totală finală a contractului este de
1.391.835,92 de lei. 

Despre Fluid Development SRL

 
Firma a fost înfiinţată în 2011 şi funcţionează în incinta Proiect SA, de pe bulevardul Tomis. Asociaţi în firmă sunt Constantin Cătălin Rusalim şi Ionela Rusalim, care deţin cote egale de participare, cea din urmă fiind şi administratorul societăţii. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide“.
 
În anul 2016, societatea declara o cifră de afaceri netă de 10.619.093 de lei şi un profit de 54.871 de lei, având 68 de salariaţi.
 
Menţionăm că, în 2013, societatea a câştigat un contract pentru lucrări de extindere şi reabilitare reţea canalizare şi staţii de pompare noi - ape uzate în localităţile Mangalia şi Limanu, iar în 2015, Proiect SA şi Fluid Development au câştigat o lucrare de aproape 3,5 milioane de lei în Prahova.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii