Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

ro

14 Mar, 2024 17:00 769 Marime text
  • Valoarea contractului este de 136.632 lei fără TVA, respectiv 27.500 de euro
  • Achiziția vizează servicii de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură"
  • Firma câștigătoare se ocupă cu furnizarea de softuri informatice destinate administraţiilor publice locale
  • Unicul asociat și administrator este soțul Adrianei Stamat, fostei șefe de la Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației din Primăria Constanța (n.r. și-a încetat activitatea în2022), dar și cumnatul Cristinei Stamat, în prezent inspector superior la Biroul de Planificare Urbană din cadrul Primăriei, fost șef al Biroului de Urbanism în mandatul de primar al lui Radu Mazăre
  • În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri în valoare de 312.450 lei, un profit net în valoare de 212.603 lei și un angajat
  • Are încheiate opt contracte de achiziție publică în valoare totală de 426.800 lei. Printre clienți se regăsesc, DGASP Constanța, Spitalul Județean de Urgență Constanța sau Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța

UPDATE:

Administratorul Larsen Consulting Services SRL a transmis cotidianului nostru un punct de vedere prin care ne aduce la cunoștință faptul că „societatea pe care o administrează nu are în obiectul de activitate „dirigentie de șantier".

„Ne ocupăm strict cu activități în domeniul informatic, neîntrerupt de la înființarea în urmă cu peste 23 ani, obiectul principal de activitate conform clasificarii CAEN fiind cel menționat si de dvs si anume 6021 "Activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). De altfel, din captura de ecran publicată de dvs în corpul articolului se poate observa inadvertență dintre rubricile "Obiectul achiziției" ( dirigenție de santier} și "Cod si denumire CPV" (servicii de software).
După ce am luat la cunoștință de articolul dvs. am contactat Primăria Municipiului Constanța iar aceștia ne-au confirmat eroarea și au promis că o vor remedia și vă vor înștiința și pe dvs. (probabil în ritmul lor propriu)", a transmis administratorul societății comerciale.
 
Menționăm că Primăria Constanța a publicat eronat pe SEAP atribuirea prin cumpărare directă a unii contract de servicii de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură", care ar fi  revenit companiei Larsen Consulting Services SRL. Contrantul are o valoare de 136.632 lei fără TVA, respectiv 27.500 de euro.


 


 
Despre Larsen Consulting Services
 
Compania are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 284, Constanța, și se ocupă cu „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
Pe scurt, firma se ocupă cu furnizarea de softuri informatice destinate administraţiilor publice locale.

Înființată în anul 2001, în prezent îl are unic asociat și administrator pe Laurențiu Stamat.
Acesta este soțul Adrianei Stamat, fosta șefă de la Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației din Primăria Constanța (n.r. și-a încetat activitatea în2022), dar și cumnatul Cristinei Stamat, în prezent inspector superior la Biroul de Planificare Urbană din cadrul Primăriei, fost șef al Biroului de Urbanism în mandatul de primar al lui Radu Mazăre.
 
În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 312.450 lei, un profit net în valoare de 212.603 lei și un angajat.
 
Are încheiate opt contracte de achiziție publică în valoare totală de 426.800 lei. Printre clienți se regăsesc, DGASP Constanța, Spitalul Județean de Urgență Constanța sau Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Soția și cumnata au deținut ani de zile funcții de conducere în Primăria Constanța Larsen Consulting Services, controlată de Laurențiu Stamat, face mentenanță pentru aplicațiile SPIT Constanța(DOCUMENT)

Licitații Constanța Larsen Consulting Services SRL, contract subsecvent cu SPIT Constanța pentru aplicația Tethys 2022 (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii