Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

ro

20 Apr, 2024 16:44 1061 Marime text
  • Potrivit contractului, serviciile vizează paza dotărilor urbane precum și controlul accesului autovehiculelor în zonele restricționate ale municipiului Constanța (Piața Ovidiu, Zona Peninsulară, Faleză Mamaia, Faleză Cazino Constanța, parcuri, parcări sedii)
  •  Contractul valabil 12 luni, în valoare de 23.078.880 de lei fără TVA( 25, 85 lei fără TVA/oră) a revenit asocierii de firme Bronic Security SRL – Bronic Guard SRL din București, reprezentate de Brotac Ștefan
  • Brotac mai este asociat/administrator în Bronic System 2018 SRL, Brotac Therapeutic Holiday SRL, Falcon Group 4 Safety SRL, Bronic Investigation Company SRL, Bronic Guard SRL și Medical Soft SRL
     

     
Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent, valabil 12 luni, în valoare de 23.078.880 de lei fără TVA( 25, 85 lei fără TVA/oră) care vizează serviciul de asigurare a integrității bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța, asocierii de firme Bronic Security SRL – Bronic Guard SRL din București, reprezentate de Brotac Ștefan.
Potrivit contractului, serviciile vizează paza dotărilor urbane precum și asigurarea accesul persoanelor în interiorul primăriei și controlul accesului autovehiculelor în zonele restricționate ale municipiului Constanța (Piața Ovidiu, Zona Peninsulară, Faleză Mamaia, Faleză Cazino Constanța, parcuri, parcări sedii), vezi secțiunea „documente”.
 


Bronic Security SRL


Firma a fost înființată în 2003 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010 - Activități de protecție și gardă.

Cifra de afaceri a fost de 10,439,046. lei în anul 2022, cu un profit de 731,334 lei, la un număr de 244 angajați.

Asociat unic și administrator al companiei este Ștefan Brotac, fost polițist și detectiv particular.

Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu 19 contracte încheiate din achiziții publice în valoare totală de 5.094.512,69 lei.

 

Bronic Guard SRL


Compania a fost înființată 2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010 - Activități de protecție și gardă.


Cifra de afaceri a fost de 4,754,722 lei în anul 2022, cu un profit de 721,228 lei la un număr de 81 angajați.

SRL-ul a încheiat 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.882.630,36 lei.

Potrivit www.confidas.ro, asociații firmei sunt Ștefan Brotac care are și calitatea de administrator și Bronic Security SRL.


Ștefan Brotac mai este asociat/administrator în Bronic System 2018 SRL, Brotac Therapeutic Holiday SRL, Falcon Group 4 Safety SRL, Bronic Investigation Company SRL, Bronic Guard SRL și Medical Soft SRL.
 
În 2023, serviciul de asigurare a integrității bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța a revenit aceleiași asocieri de firme pentru suma de 20.980.800 de lei fără TVA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firmele lui Brotac, fost polițist și detectiv particular au câștigat contractul de pază al dotărilor urbane precum și accesul persoanelor în interiorul Primăriei Constanța (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii