Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

ro

19 Mar, 2024 17:00 782 Marime text
  • Contractul are o valoare de 35.100 lei fără TVA
  • Gecos Consult SRL are sediul social în Constanța și a fost înființată în august 2023
  • George Costea este unic asociat și administrator al firmei care nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice
 

 
Primăria Constanța a atribuit contractul de servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții  "Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Artă " societății Gecos Consult SRL.

Contractul are o valoare de 35.100 lei fără TVA.

Gecos Consult SRL

Compania are sediul social în Constanța, pe strada Înfrățirii nr.12, a fost înființată în august 2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

George Costea este unic asociat și administrator al firmei care nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice.
 
Tot anul acesta, după două licitații anulate, Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta".
 
Contractul în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL.
 
Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane.
 
 
Monolit Enterprise SRL
 
Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe.

Are sediul social în Constanța iar în anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 2.181.728 lei, profit net de 149.892 lei și 33 de angajați, potrivit www.termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Cine a câștigat contractul de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii