Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a obligat CJC să reevalueze oferta Cine asigură serviciile de consultanță în cadrul proiectului de reabilitare al sediului MINAC?

ro

09 Jun, 2020 00:00 2719 Marime text
  • Administrația județeană a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de consultanță pentru proiectul ”Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională şi Arheologie Constanța”
  • În aprilie a.c., Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei declarate câștigătoare
  • Firma câștigătoare este Business Analysis & Strategy Consulting SRL

Administrația județeană a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de consultanță pentru proiectul ”Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională şi Arheologie Constanța”- cod SMIS 116053, co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Menționăm că în aprilie a.c., Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 603/C5/546 la contestația nr. 203/30.03.2020, prin care a a respins contestația depusă de SC Leader`s Jus SRL, în contradictoriu cu CJC și a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei declarate câștigătoare.



Firma câștigătoare este Business Analysis & Strategy Consulting SRL, cu sediul social în București.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 166.400 lei.

Principalele activități din cadrul contractului constau în acordarea de consultanță beneficiarului, pe perioada implementării proiectului, a realizării lucrărilor de construcții precum și pe perioada de 1 an de la finalizarea implementării proiectului. Consultantul va asigura, pe perioada derulării contractului o stransa colaborare intre experţii proprii cooptati si reprezentanţii Beneficiarului, ai Antreprenorului, Proiectantului, Dirigintele/ii de şantier/Supervizor si verificatorii documentaţiei tehnice, contractati in cadrul proiectului.
Consultantul are obligaţia să identifice si sa transmita membrilor echipei de implementare a proiectului (UIP) cele mai bune soluţii, care sa contribuie la realizarea obiectivelor proiectului si indicatorilor asumaţi, în condiţiile respectării restricţiilor impuse de utilizarea fondurilor nerambursabile si în conformitate cu cerinţele Contractului de finanţare nr. 2470/06.06.2018.
 

Despre Business Analysis & Strategy Consulting SRL

Firma şi-a pus bazele  în 2011, în Bucureşti. Societatea îl are ca acţionar unic şi administrator pe Bogdan Constantin Ciubotaru şi se ocupă cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. De asemenea, firma are menţionate peste 500 de activităţi secundare, din varii domenii. În 2016, Business Analysis & Strategy Consulting a avut un număr mediu de trei salariaţi, un profit brut de 107.290 de lei şi o cifră de afaceri netă de 779.374 de lei. În 2017, numărul salariaţilor a fost de patru, profitul brut a fost de 285.865 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 1.698.060 de lei. În 2018, numărul angajaţilor a fost 3, profitul brut a fost de 767.623 de lei, iar cifra de afaceri netă 1.641.887 de lei.


Citește și:

CNSC a decis Business Analysis & Strategy Consulting SRL rămâne consultant în proiectul de reabilitare a Muzeului de Istorie și Arheologie din Constanța
 
CJC cumpără servicii de consultanţă pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

CJC, obligat să reevalueze oferta Actaeon Invest pentru reabilitarea Muzeului de Istorie. Afaceriştii ce primesc o nouă şansă la contract
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii