Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru desemnarea proiectantului și a executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC a fost anulată. Vezi de ce

ro

31 Jul, 2021 00:00 1884 Marime text
⦁    Licitația pentru servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța" a fost anulată
⦁    Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă a anunțat că procedura a fost anulată deoarece nu s-a prezentat niciun ofertant
⦁    Vă reamintim, contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost reziliat de Consiliul Județean Constanța în luna iunieLicitația pentru servicii de proiectare (PT+DDE, PAC), a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța" a fost anulată.

Consiliul Județean Constanța în calitate de autoritate contractantă a anunțat că procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat niciun agent economic interesat.

Vă reamintim, contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost reziliat de Consiliul Județean Constanța în luna iunie.

Lucrările de reabilitare au fost stopate în faza de proiectare, din cauza deficiențelor, dar și al refuzului câștigătorului licitației de a mai continua derularea proiectului.

Actaeon Invest, societatea din Brașov, a cerut Consiliului Județean o nouă evaluare financiară, însă administrația județeană a refuzat.

Între timp, Consiliul Județean Constanța a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța o acțiune prin care solicită despăgubiri proiectantului și executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC.  

Contractul în valoare de 13 milioane de lei, de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru desemnarea proiectantului și a executantului lucrărilor de reabilitare a clădirii MINAC

ZIUA LIVE. „Clădirea MINAC nu mai face față. E nevoie de un muzeu de arheologie. În Piața Ovidiu, să rămână partea de istorie contemporană, un muzeu al Dobrogei”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii