Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările la creșa nr.2 „Căsuța Spiridușilor” din Constanța, supervizate de arheologii de la MINAC

ro

26 Apr, 2021 00:00 3393 Marime text
  • Primăria Constanța și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța au încheiat un contract pentru servicii de supraveghere arheologică pentru terenul situat pe strada Mălinului nr.2
  • Contractul face parte din cadrul proiectului care vizează reabilitare și modernizare creșa nr.2, Căsuța Spiridușilor
  • Lucrările de modernizare și extindere vor dura aproximativ 12 luni




Primăria Constanța desfășoară, în această perioadă lucrări de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor aflate în administrarea municipalității.
Primăria Constanța și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța au încheiat un contract pentru servicii de supraveghere arheologică pentru terenul situat pe strada Mălinului nr.2 din municipiul Constanța, pentru realizarea investiției reabilitare și modernizare creșa nr.2,Căsuța Spiridușilor vezi secțiunea ”documente”.
În prezent, 6 creșe sunt administrate de Primăria Municipiului Constanța și înscriși aproximativ 450 de copii. Lucrările de modernizare și extindere vor dura aproximativ 12 luni.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Consiliul local trebuie să ia o decizie în legătură cu un spațiu propus să devină sediul creșei “Căsuța Spiridușilor”. Legături cu patronii grădiniței “Micul Regat” (documente)

Continuă lucrările de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii