Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:47 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un PFA din Otopeni a câștigat contractul de dirigenție de șantier aferent proiectului de reabilitare a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

ro

04 Jun, 2021 00:00 1965 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul „Servicii de dirigenție de șantier” aferente proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa”
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 213.440 lei
  • Câștigător este PFA Adrian A.Fotache din Ilfov, Otopeni

Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul „Servicii de dirigenție de șantier” aferente proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa”Cod SMIS 116053.

Obiectul contractului de achiziție publică îl reprezintă prestarea serviciilor de - dirigentie de șantier în cadrul proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa”, Cod SMIS 116053, în vederea implementării cu succes a acestuia, din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate și siguranță, și în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare. Serviciile se vor realiza, în conformitate cu legislația aplicabilă (Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare, Ordinul MCPN nr. 2495/2010 și Ordinul MDRT pentru aprobarea Procedurii de autorizare a diriginților de șantier nr. 1496/2011), pentru întreaga perioadă de pregătire, executare, recepționare a lucrărilor și perioada de notificare a defectelor.

Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 213.440 lei.
Câștigător este PFA Adrian A.Fotache, cu sediul pe strada 1 Mai nr.32B, Ilfov, Otopeni.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:Este oficial. Contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost reziliat

Reabilitarea MINAC în aer! Petre Enciu (CJC) - „Avem de-a face cu firmă neserioasă, care proiectează probleme, în loc de proiecte tehnice”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii