Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție în plină criză a răspândirii COVID-19 Spitalul de Urgență Județean Constanța a cumpărat lenjerie și accesorii de pat (document)

ro

28 Mar, 2020 00:00 2913 Marime text

Spitalul de Urgență Județean Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea de lenjerie și accesorii de pat, îmbrăcăminte pentru personal medical.

Este vorba de 9 loturi constând în: pachet lenjerie de pat, halate chirurgicale, pânză albă, finet alb, tercot, perne, paturi, pachet saltele pat cu husă, pachet huse pentru saltea. Atribuirea a avut loc la data de 11 martie 2020.
Câștigătorii licitației sunt Societatea Cooperativă Meșteșugărească de Gradul 1 Solidaritatea Iași și Elitex SRL.
Elitex SRL a fost înființată în anul 1994, având sediul social în județul Vâlcea, localitatea Râmnicu Vâlcea, pe strada Carol I. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Gabriela Cazacu. Administratorul firmei este Dan Cazacu. Pentru anul 2018, firma a raportat un număr de 5 salariați, la o cifră de afaceri de 1.276.878 lei, în timp ce profitul a fost de 206.216 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii