Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Andrei Maria, membru supleant în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova deține două apartamente în Constanța (documente)

ro

07 Dec, 2021 00:00 1602 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mariei Andrei, membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova, documente preluate de pe site-ul Spitalului Orășenesc Hârșova.

În ultima declarație de avere, depusă pe 18 mai 2021, a menționat că deține două apartamente obținute prin contract de vânzare-cumpărare în anul 1988, respectiv, anul 2021.

La categoria „Debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Maria Andrei a declarat un credit contractat la BCR, în anul 2021, scadent la 2026, în valoare de 200.000 lei.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale de la D.S.P.J Constanța, în valoare de 76.695 lei.

În declarația de interese depusă pe 18 mai 2021, Maria Andrei a declarat calitatea de membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova din județul Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese aparținând Mariei Andrei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii