Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Lilianei Gheorghe, inspector al comunei Corbu (DOCUMENTE)

ro

22 Apr, 2024 20:16 628 Marime text
foto: Pexels
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei Gheorghe, având funcţia de inspector al comunei Corbu, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 

În ultima declarație de avere, depusă pe 15.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în Corbu, județul Constanța, de 459 m2, dobândit prin contract de donație. Aceasta mai are și o casă de locuit (111 m2) în aceiați localitate, dobândită tot prin contract de donație.
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta are și trei mașini: Dacia Logan, Volkwagen golf V, Dacia Sandero Stepwey, toate dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Gheorghe a înscris în declarația de avere și un credit la Unicredit în valoare de 60.000 lei, scandent în 2024.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 62.943 lei, salariu de inspector al comunei Corbu, 42.000 lei salariul soțului provenit de la alte instituții, Incinta Port Midia Năvodari și salariu al copilului de 36.000 lei prevenit de la alte instituții, Incinta Port Midia Năvodari.
 
Gheorghe nu a declarat interese.
 
  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Lilianei Gheorghe.    


Citește și:

Declarații avere ConstanțaAverea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii