Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

ro

30 Mar, 2024 11:15 644 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Petrică Iancu, având funcţia de inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.În ultima declarație de avere, depusă pe 22.05.2023, a menționat că deţine un teren intravilan (1584 m2) în Peceneaga, județul Tulcea, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Tot în aceiași localitate aceste are și o casă de locuit (150 m2), dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

Acesta are și un apartament în Tulcea, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Petrică Iancu are și trei mașini: Logan, VW Passat, Mazda CX5. 

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un credit la Raifaissen Bank, în valoare de 102.114,60 lei. 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 48.869 lei de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Apele Dobrogea-Litoral.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

 
Declarații de avere Constanța
Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Petrică Iancu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii