Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

ro

22 Apr, 2024 17:00 649 Marime text
Primăria Comunei Horia, județul Constanța. Sursa foto - Facebook.com - Primăria Comunei Horia
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ionelei Adriana Sava, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Horia
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ionelei Adriana Sava, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Horia, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Integritate.
 
Conform ultimei declarații de avere, completată în anul 2023, Ionela Adriana Sava deține un teren de 1.501 mp, intravilan, în comuna Horia, cumpărat în anul 2005. Tot în 2005, alături desoț a cumpărat o casă de locuit în Horia, cu o surpafață de 156,59 mp.
 
Totodată, are în posesie un autoturism Peugeot 406, fabricat în 2002, cât și un autovehicul Iveco Daily, fabricat în anul 1996.
 
Conform declarației de avere, la venituri, Ionela Adriana Sava a încasat un venit de 49.980 lei, iar soțul, Tomel Sava, a încasat 34.020 lei salariu ca șofer.
 
Pentru copil, soții Sava au încasat o alocație de stat de 3.072 lei.
 
Conform declarației de interese, nu au fost făcute mențiuni.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Ionelei Adriana Sava, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Horia.


Citește și:
 
Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii