Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Mîniosu, secretarul general al UAT comuna Saligny (DOCUMENTE)

ro

07 Apr, 2024 17:00 656 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Irinei Mîniosu, secretar general al UAT comuna Saligny, județul Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Irinei Mîniosu, secretar general al UAT comuna Saligny, județul Constanța.
 
Irina Mîniosu și-a completat ultima declarație de avere la data de 30 mai 2023. Potrivit acesteia, Irina Mîniosu deține împreună cu soțul ei, Marian Ștefan Mîniosu, un apartament de 75 mp, cumpărat în anul 2004. Acesta este localizat în Medgidia, județul Constanța.
 
Irina Mîniosu deține un autoturism marca Renault Clio, fabricat în anul 2016.
 
Pe numele ei nu figurează nici conturi bancare, nici credite.
 
Venitul salarial pe care l-a înregistrat ca secretar general al UAT comuna Saligny a fost de 43.654 de lei. De cealaltă parte, soțul ei a declarat un venit de 35.112 lei, în calitate de instalator sanitar la firma Iolkos Invest SRL. Irina Mîniosu a mai obținut vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei.
 
Tot la data de 30 mai 2023, Irina Mîniosu a completat declarația de interese, unde a menționat că este membră în SCOR (Sindicatul Național Solidaritatea Comunelor și Orașelor din România).
 
Despre Iolkos Invest SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 7 aprilie 2024, Iolkos Invest SRL are sediul în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 191. Anul înființării este 2002, iar obiectul de activtiate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Asociați și administratori sunt doi cetățeni greci. Este vorba despre Antonios Gioxas și Ioannis Skantzikas. Fiecare deține câte 50% din capitalul social.
 
În anul 2022, Iolkos Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de lei, o pierdere de 168.008 lei și 22 de salariați.
 
Declarații anterioare
 
Declarația de avere a Irinei Mîniosu din data de 8 iunie 2022 este aproape identică cu cea din 2023. Excepție face doar lipsa voucherelor de vacanță din categoria „Venituri”.
 
În declarația de interese din 2022, secretarul general al UAT comuna Saligny a menționat că era membră în Sindicatul Național „Forța Legii”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Irinei Mîniosu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii