Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Marius Adrian Păunescu, şef birou Restituire Accize în cadrul ARR (documente)

ro

24 Oct, 2018 00:00 3705 Marime text
Marius Adrian Păunescu este şef birou în cadrul Biroului Restituire Accize al Autorităţii Rutiere Române. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 5 iunie 2018.
 
Astfel, conform declaraţiei de avere, Marius Adrian Păunescu nu are terenuri, case sau apartamente. Conform documentului, nu are nici autoturisme, ţinând cont că în anul 2017, prin contract de vânzare-cumpărare, şi-a înstrăinat autoturismul către o persoană fizică pentru suma de 6.900 de euro. Are un cont bancar deschis la Idea Bank, din 2017, cu soldul de 97.000 de lei.
 
În anul fiscal anterior, a încasat de la ARR salariul de 47.059 de lei. Conform declaraţiei de interese, el este unic asociat la SC Ambasador Jewlery SRL, cu o valoare a părţilor sociale de 200 de lei. De asemenea, este asociat, cu 50 de părţi sociale, la SC Dga Biodental Clinic SRL. Mai este asociat, cu un număr de 33 de părţi sociale, la Asociaţia Tinerilor din Educaţie, Sport şi Sănătate. La SC Ambasador Jewlery este administrator, iar la Asociaţia Tinerilor din Educaţie, Sport şi Sănătate are calitate de preşedinte. Este membru în Sindicatul Liber ARR, iar ca funcţie politică, este vicepreşedinte la Tineretul Social Democrat Sector 6.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Marius Adrian Păunescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii