Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

ro

31 Mar, 2024 17:00 604 Marime text
  • Conform ultimei declarații de avere, depusă în anul 2023, Ionel Gherase a declarat că deține ½ cotă parte dintr-un teren intravilan la Techirghiol, primit moștenire în anul 2003
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionel Gherase, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în anul 2023, Ionel Gherase a declarat că deține ½ cotă parte dintr-un teren intravilan la Techirghiol, primit moștenire în anul 2003, cu o suprafață de 480 mp, dar și un teren agricol, moștenit în anul 2005, tot la Techirghiol, cu o suprafață de 25.000 mp. Totodată, a mai moștenit o casă în aceeași localitate, în 2003, la care deține jumătate din cota suprafeței de 120 mp.
 
Ca vehicule, deține un autoturism BMW Seria 3, fabricat în 2008, cât și o Dacia Duster fabricată în anul 2021. Nu deține alte bunuri.
 
Ca venituri, a declarat suma de 53.818 lei de la ABADL, iar soția, Sofia Gherase, angajată tot la ABADL, a încasat 36.000 lei în calitate de primitor-distribuitor.
 
Conform declarației de interese, a declarat că face parte din Asocia Lacul Constanța.
 
RECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 
Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii