Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

29 Mar, 2024 17:00 592 Marime text
  • În declarația de avere de pe site-ul oficial al ABADL completată pe 7 iunie 2023, Viorel Iacob a menționat că deține împreună cu soția, o casă de locuit cu o suprafață de 600 mp în comuna Cumpăna și un autoturism Skoda, an de fabricație 2018
  • Autoturismul este marca Hyundai, an de fabricație 2020 și a fost achiziționat prin contract de vânzare – cumpărare
  • La capitolul „Datorii“, în declarația de avere au fost înscrise un credit bancar contractat în 2015 în valoare de 57.000 euro, scadent în 2045
  • La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Viorel iacob a înscris sume provenite din salarii, astfel: 51604 lei - Șef Birou Juridic în ABADL și alți 7.000 lei încasați de la Yul Euro Trans SRL. Totodată pe parcursul anului fiscal 2022, Iacob a mai încasat venituri de 13.607 lei din activitatea de inspector daune și agent vânzări asigurări generale
  • Soția sa și ea angajată tot în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral Constanța, a încasat în ultimul an fiscal salarii în valoare de 40.907 lei în calitate de auditor în domeniul calității
 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral Constanța.

În declarația de avere de pe site-ul oficial al ABADL completată pe 7 iunie 2023, Viorel Iacob a menționat că deține împreună cu soția, o casă de locuit cu o suprafață de 600 mp în comuna Cumpăna și un autoturism Skoda, an de fabricație 2018.
 
Autoturismul este marca Hyundai, an de fabricație 2020 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La capitolul „Datorii“, în declarația de avere au fost înscrise un credit bancar contractat în 2015 în valoare de 57.000 euro, scadent în 2045.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Viorel iacob a înscris sume provenite din salarii, astfel: 51604 lei - Șef Birou Juridic în ABADL și alți 7.000 lei încasați de la Yul Euro Trans SRL. Totodată pe parcursul anului fiscal 2022, Iacob a mai încasat venituri de 13.607 lei din activitatea de inspector daune și agent vânzări asigurări generale.

Soția sa și ea angajată tot în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral Constanța, a încasat în ultimul an fiscal salarii în valoare de 40.907 lei în calitate de auditor în domeniul calității.

Familia Iacob a avut venituri și din alocațiile celor doi copii, în sumă de aproximativ 6.000 lei/an.

Ca interese, Viorel Iacob a declarat calitatea de membru în Sindicatul Apele Dobrogea Litoral, unde are funcția de secretar, de unde a încasat și indemnizații de 3.500 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Viorel Iacob.
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii