Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

ro

14 Apr, 2024 17:00 685 Marime text
Sursa foto - pexels
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Cobadin, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Integritate.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Cobadin, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Integritate.
 
Conform ultimei declarații de avere, din octombrie 2023, deține 100% cotă parte dintr-un teren de 12 mp, la Constanța, cumpărat în 2015. În anul 2021, a moștenit 3/8 dintr-un teren de 42 mp, totb la Constanța.
 
Totodată, deține un autoturism marca Volkswagen, fabricat în anul 2006. Nu deține alte bunuri.
 
La rubrica venituri, a declarat venitul de 54.397 lei, de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, în calitate de indemnizație creștere copil. Soțul a declarat un venit de 2.500 lei de la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța. Pentru copil, a încasat o alocație de 6.600 lei.
 
Conform declarației de interese, nu au fost făcute mențiuni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, având funcţia de Secretar General UAT la Comuna Cobadin.


Citește și:
 
Averea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii