Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mio Caffe, o oază de relaxare cu o cafea bună (galerie foto)

ro

10 Oct, 2015 00:00 6160 Marime text
Mio Caffe este situat în Constanţa, pe strada Ştefan cel Mare, vizavi de Tomis Mall. E un local mic, frumos, în care predomină culoarea roşie. Se vede că oamenii care se ocupă de această cafenea ţin la calitate şi la detalii. Au un concept introdus recent în Constanţa, „take away“, adică te duci şi comanzi la bar, iei cafeaua, plăteşti şi pleci sau stai să te bucuri de ea înăuntru.
 
Alături de o cafea, poţi savura un croissant simplu (4 lei), cu caise (5 lei) sau melci cu vanilie şi stafide (5 lei). Meniul cuprinde: espresso (5 lei), cafea la filtru (4 lei), cappuccino (7 lei), latte macchiato (8 lei), latte macchiato cu aromă de mentă, pepene galben, căpşuni, bubble gum sau ghimbir (9 lei), frappé (10 lei), cafea orz (5 lei), cafea ginseng (6 lei), milkshake (10 lei). Un fresh costă între 10 şi 15 lei, o limonadă - între 10 şi 11 lei, iar pe un suc dai 5 lei. Preţurile sunt destul de convenabile având în vedere calitatea cafelei, atmosfera şi servirea.

În local nu se fumează, pentru acest „hobby“ eşti poftit pe terasa micuţă din faţa cafenelei, unde ai umbreluţe, în caz de ploaie.

Ce spune Registrul Comerţului

Mio Caffe funcţionează pe societatea Mio Espresso Caffe & Lounge SRL, înfiinţată în 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă în principal de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 8 octombrie 2015, asociaţi în firmă sunt Mariana Darlaiane şi Dumitru Darlaiane, cel din urmă deţinând şi calitatea de administrator.

Cei doi mai figurează în Resort Electronics SRL şi Zio Cafe & Lounge SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri 0, o pierdere de 738 de lei şi niciun salariat.

Informaţii utile 

Site: miocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/EssseCaffeRomania
Telefon: 0241 660 772, 0722 227 127
Email: office@miocaffe.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii