Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii de la Mio Caffe au bătut palma cu Primăria Constanţa. Pe ce s-au înţeles?

ro

08 Jun, 2019 00:00 6415 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit contractul privind furnizarea produselor necesare activităţii de protocol conform cantităţilor şi cerinţelor prevăzute în caietul de sarcini nr. 87373/06.05.2019. Valoarea totală a contractului este de 36.744,48 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară. Preţul este ferm pe toată perioadă de derulare a contractului. Pe timpul derulării contractului nu se acceptă actualizarea preţurilor. Durata contractului este de 12 luni de la data semnării acestuia de ambele părţi şi înregistrarea acestuia la sediul achizitorului.
 
Contractul a fost câştigat de patronii de la Mio Caffe, situată în Constanţa, pe strada Ştefan cel Mare, vizavi de Tomis Mall. Mio Caffe funcţionează pe societatea Mio Espresso Caffe & Lounge SRL, înfiinţată în 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă în principal de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociaţi în firmă sunt Mariana Darlaiane şi Dumitru Darlaiane, cel din urmă deţinând şi calitatea de administrator. Cei doi mai figurează în Resort Electronics SRL şi Zio Cafe & Lounge SRL, firma care a câştigat contractul cu Primăria Constanţa.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii