Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2020, Chițac le-a demolat terasa Ba cu Mio, ba cu Zio! Familia Darlaiane revine în contractele Primăriei Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 May, 2023 00:00 6781 Marime text

  • Primăria Constanța a atribuit contractul privind furnizarea de produse necesare activității de reprezentare și protocol societății Zio Cafe & Lounge SRL(fosta Glamour Delices Cafee SRL) pentru suma de 71.318 lei fără TVA
  • Compania înființată în 2012, cu sediul social în Constanța pe strada Salcâmilor nr.11, are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4637 - Comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao si condimente
  • Potrivit www.termene.ro, în 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1,445,536 lei și un profit de 322,246 lei, la un număr mediu de 4 angajați
  • Firma este controlată de Mariana Darlaiane şi Dumitru Darlaiane, cel din urmă deţinând şi calitatea de administrator
  • Cei doi dețin și Mio Caffe, situată în Constanţa, pe strada bulevardul Tomis nr.101
  • Potrivit www.confidas.ro, Zio Cafe & Lounge SRL figurează cu 5 contracte din achiziții publice în valoare de 43.625,05 lei
 
 
 

Primăria Constanța a atribuit contractul privind furnizarea de produse necesare activității de reprezentare și protocol societății Zio Cafe & Lounge SRL(fosta Glamour Delices Cafee SRL) pentru suma de 71.318 lei fără TVA.

Durata contractului este de 12 luni, vezi secțiunea „documente".
 
Despre Zio Cafe & Lounge SRL

Compania înființată în 2012, cu sediul social în Constanța pe strada Salcâmilor nr.11, are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4637 - Comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao si condimente .

Potrivit www.termene.ro, în 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1,445,536 lei și un profit de 322,246 lei, la un număr mediu de 4 angajați.

Firma este controlată de Mariana Darlaiane şi Dumitru Darlaiane, cel din urmă deţinând şi calitatea de administrator.

Cei doi dețin și Mio Caffe, situată în Constanţa, pe strada bulevardul Tomis nr.101.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, soții Darlaiane dețin și Resort Electronics SRL dar și Mio Espresso Caffe & Lounge SRL, înfiinţată în 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă în principal de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.

Potrivit www.confidas.ro, Zio Cafe & Lounge SRL figurează cu 5 contracte din achiziții publice în valoare de 43.625,05 lei.
Firma a mai avut contracte cu municipiile Constanța și Tulcea tot pentru furnizare de produse necesare activității de reprezentare și protocol.

Reamintim că în 2020, primarul Vergil Chițac anunța pe pagina sa de pe o rețea de socializare că a identificat o terasă construită ilegal pe domeniul public şi promitea în mod public că va face toate demersurile necesare pentru ca aceasta să fie demolată. Era vorba chiar despre Mio Cafe, situată pe bulevardul Tomis care aparține familiei Darlaiane. Un an mai târziu,  Resort Electronics SRL primea certificatul de urbanism pentru amplasare pergolă la imobil existent de pe Bulevardul Tomis nr. 101, parter pentru spațiul comercial cu suprafață teren 75,60 mp, conform certificatului de urbanism eliberat de Primăria Constanța, cu valabilitate de douăsprezece luni.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Patronii de la Mio Caffe au bătut palma cu Primăria Constanţa. Pe ce s-au înţeles?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii