Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Il Giardino, unde ospătarul nu ştie cum se serveşte un pahar de martini

ro

22 Oct, 2013 00:00 3256 Marime text
La Il Giardino mâncarea este bună, dar pregătirea ospătarului lasă de dorit.
 
Situat pe strada Mihai Viteazu, la marginea parcului Primăriei şi în spatele Teatrului de Stat, restaurantul Il Giardino nu îţi atrage atenţia cu nimic. Dacă nu e vară, nici terasa nu e amenajată şi atunci chiar că este aproape invizibil. E deschis de foarte mult timp, are cel puţin 10 ani.
În interior este amenajat foarte frumos, iar canapelele, deşi sunt în restaurant de când s-a deschis, arată foarte bine şi sunt foarte confortabile.
Servirea a fost relativ bună, în afara lipsei de pregătire a ospătarului în ceea ce priveşte prepararea unui martini. Pentru 50 de ml plătiţi 5,5 lei.
Preţurile sunt acceptabile: o apă costă 4 lei, o cafea cam tot atât. Vă recomand „pollo al forno” (piept de pui cu ciuperci, caşcaval şi un sos roşu delicios), care costă doar 16 lei. Şi gujoanele de pui sunt bune, vă sunt servite cu un sos picant şi costă 13 lei. Porţia de cartofi prăjiţi este 5,5 lei.

Am remarcat o uşoară îmbunătăţire a modului de a găti.
Partea bună a fost că nu am aşteptat prea mult după preparate, ceea ce le conferă un punct în plus. În schimb, am aşteptat foarte mult după nota de plată, pentru că ospătarul nu ştia să utilizeze casa de marcat pentru a scoate bonul fiscal, dar şi pentru că localul se aglomerase şi chelnerul nu mai putea face faţă.
Trebuie să menţionez că interiorul nu este spaţios, drept urmare o masă cu mai mult de 3 prieteni nu se pune în discuţie.
Să nu o mai lungim, localul este cam de nota 5.
 
INFORMAŢII UTILE:
REZERVĂRI: 0722-219.729
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Il Giardino funcţionează pe societatea SC Ianachis SRL şi este administrată de Dimciu Nacee.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii