Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cofetăria Doi, o afacere de cuplu ... cu dulciuri (galerie foto)

ro

10 Dec, 2013 00:00 11821 Marime text
Deschisă de aproape un an, cofetăria Doi în Constanţa se face remarcată prin felul în care dulciurile preparate în casă au început să fie din ce în ce mai căutate în oraşul nostru. Nefiind o cofetărie tradiţională, prăjiturile au în componenţa lor o serie de ingrediente „secrete” ceea ce le conferă un gust special. Doi în Constanţa este deschisă de aproximativ un an şi a fost fondată de către un cuplu de tineri absolvenţi ai artelor plastice, Alina şi Cosmin Tatosian.
 
Deşi spaţiul este restrâns, o reuniune de 8 prieteni se poate desfăşura aici în bune condiţii, atâta timp cât nu sunteţi fumători. Pentru că spaţiul este destinat exclusiv nefumătorilor. Interiorul viu colorat al cofetăriei, dar şi toate aranjamentele au fost gândite de ei, de Alina şi Cosmin. Mai mult, îi bănuiesc şi de crearea fotoliului realizat dintr-un cufăr pe un „pat” de tuburi de grafitti, o idee pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Măsuţa este un fel de comodă, dar sub care găseşti o mulţime de reviste interesante, din acelea din care nu găseşti pe la toate chioşcurile de presă. Au, desigur, şi cărţi de bucate cu tot felul de dulciuri foarte bune, dar şi aproape o colecţie întreagă de albume cu pictori celebri. Aşa încât, nu aveţi decât să vă culturalizaţi cât timp savuraţi un fursec sau un ceai. şi pentru că tot am ajuns la subiectul acesta, ceaiurile costă între 7 şi 8 lei, iar prăjiturelele costă în jur de 8 lei. Însă, de cele mai multe ori, reţetele se schimbă de la o zi la alta şi nu vă pot recomanda decât să cereţi sfatul celei care le-a preparat, adică Alinei. Acesta poate fi un punct slab, pentru că unii clienţi ar putea reveni pentru o anumită prăjitură, iar ei să nu o fi preparat în ziua respectivă. De asemenea, programul este un pic cam ciudăţel, ceea ce este din nou un dezavantaj. La fel şi poziţionarea cofetăriei. În rest, un espresso costă 6 lei, un cappuccino, un caffe latte sau un frappe costă aproximativ 7 lei. Un fresh de portocale este 12 lei, iar o limonadă 9. Noi ne-am simţit bine, ne-a plăcut şi suntem siguri că vom mai reveni.
 
Conform Registrului Comerţului, cofetăria Doi în Constanţa funcţionează pe SC Alintatoc SRL şi este administrată de Cosmin Givan Tatosian şi Alina Cristina Drăgoi (actuală Tatosian).
 
Informaţii utile:
Adresa: Strada Ţepeş Vodă nr. Doi
Facebook: https://www.facebook.com/doiINconstanta
Telefon: 0341 418 419
Happy Hour: Nu
Wi-fi: Da
Program: Luni – Vineri: 11.30 – 18.30; Sâmbătă: 12 – 16.30
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii