Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Mării Negre sărbătorită la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

ro

31 Oct, 2014 14:05 2044 Marime text
În Constanţa se marchează an de an, prin diferite activităţi, ziua de 31 octombrie, având convingerea ca păstrarea unui mediu curat la Marea Neagră nu este o simplă dorinţă în tabăra ecologiştilor.

Pentru această sărbătoare internaţională, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (CMSN) din Constanţa a fost, astăzi, începând cu ora 12.00, un simpozion intitulat „Marea Neagră, trecut, prezent şi viitor“ sub auspiciile Consiliului Judeţean Constanţa şi Direcţiei Judeţene de Cultură Constanţa.

La eveniment au participat reprezentanţi de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Institutul de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, Universitatea Maritimă, Facultatea de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociale din cadrul Universităţii „Ovidius“, Liga Navală Română, ONG „Mare Nostrum“, Sindicatul Liber al Navigatorilor, Asociaţia „Scutul cinegetic“ şi Centrul de Cercetări Ştiinţifice pentru Forţele Navale.

De la ora 14.00, în foaierul Planetariului CMSN este o expoziţie de pictură „Amintirile mării“ prezentată de criticul de artă Geta Deleanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii