Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Elena Iordache, contabil șef la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

ro

18 May, 2023 11:45 1140 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Iordache, contabil șef în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Iordache, contabil șef în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
În declarația de interese completată pe 17 mai 2022, Elena Iordache nu a notat niciunul, iar în declarația de avere completată în aceeași perioadă contabilul șef al CMSN a menționat un autoturism Ford Mondeo fabricat în 2008, deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul Datorii au fost menționate trei credite, primul contractat în 2005, în valoare de 2.100 de lei, scadent în 2026, al doilea contractat în 2008, în valoare de 1.800 de lei, scadent în 2028, iar al treilea contractat în 2021, scadent în 2026, cu o valoare de 26.289 de lei.
 
Venitul anual al Elenei Iordache s-a ridicat la 45.989 de lei reprezentând salariul încasat de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, alți 1.500 de lei au fost realizați de către Elena Iordache prin „ride sharing“, în timp ce soțul său, Liviu Iordache, a realizat un venit anual de 23.803 lei, ca șofer în cadrul Activ Metal Gaz SRL Eforie.
 
De asemenea, a fost notată și alocația copilului.
 
Despre Activ Metal Gaz SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 18 mai 2023, societatea Activ Metal Gaz a fost înființată în 2007, are sediul social în Eforie Nord, pe strada Diamant nr. 8B și se ocupă de fabricarea gazelor industriale.
 
Societatea este deținută de către Vasile Luca și Bogdan Luca și este administrată de Valeriu Bogdan Trupina.
 
Numele lui Vasile Luca figurează, potrivit Confidas.ro, și în Vila Efor SRL, Nutri Fitness SRL și Dobrogea Natural Farm SRL.
 
Cifrele Activ Metal Gaz SRL arată că societatea a declarat în 2021 24 de angajați, profit peste 1,13 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,09 milioane de lei.
 
Firma are puncte de lucru pe strada Celulozei, în Constanța, dar și în Mangalia, pe strada Saturn.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Activ Metal Gaz SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 187.728,39 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București, CN Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, dar și altele.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale Elenei Iordache, contabil șef în cadrul Complexului Natural de Științe ale Naturii Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele Veronicăi Antone, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii