Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de peste 2,1 milioane de lei, scos la licitație Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța va reabilita sectoarele de vizitare și secția microrezervație (DOCUMENT)

ro

23 Apr, 2024 13:36 433 Marime text
  • Contractul „Reparații capitale - Sectoare vizitare și secția microrezervație“ este scos la licitație de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
  • Valoarea contractului este de  2.147.281,42 lei.
  • Ofertantul trebuie să fi executat în prealabil lucrări similare în ultimii 5 ani în valoare cumulată de cel puțin 2.000.000 lei (fără TVA), la nivelul a cel mult 2 contracte.
 
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Reparații capitale - Sectoare vizitare și secția microrezervație“, în valoare de 2.147.281,42 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 10.05.2024, 15.00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Contractul va fi atribuit în baza criteriului: cel mai bun raport calitate-preț.
 
În cadrul contractului vor fi reparate următoarele obiective: platforma de bilete,  postul trafo+cabinetul veterinar, adăposul pentru păuni, gardul mic din lemn din bușteni, poarta de acces rezervervație și împrejmuire teren, foișorul, toaleta rezervației, adăposturile pentru cerbi, zebre, capre.

De asemenea, vor fi rabilitate împrejmuirea lacului, trotuarul pasarelei, pontonul, podețele, bordurile, sera cu iazul pentru pești. În plus, vor fi vopsite diverse elemente și executate mai multe lucrări la instalațiile electrice.

 

Responsabili de atribuirea procedurii


 
Persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, precum și persoanele din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/ sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Ioan Mihai Nache - director general; Teodora Pintilie - director adjunct; Elena Iordache - șef contabil; Ștefan Nicoleta Oana - responsabil achiziții. La aceștia se adaugă membrii Consiliului de Administrație:  Martin Oana Aurora - președinte; Curlisca Angelica - director științific provizoriu; Topolov Geanina - reprezentant CJC, Crăciun Anamaria Cristina - furnizor de servicii auxiliare achiziției; Sârbu-Lazăr Nicoleta - expert achiziții; Spânu Magda – expert ethnic.
 
Ofertantul trebuie să fi executat în prealabil lucrări similare în ultimii 5 ani în valoare cumulată de cel puțin 2.000.000 lei (fără TVA), la nivelul a cel mult 2 contracte.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații publice: O nouă licitație pentru restul de lucrări de extindere a Delfinariului din Constanța
 
Ce firmă se va ocupa de proiectarea și asistența tehnică la „Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”
 
Procesul intentat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Primarului Constanței se va judeca, a decis Tribunalul!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii