Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde duce zbenguiala copiilor în timpul pauzelor dintre ore „Alergau pe holuri s-au lovit şi pentru că respira greu am chemat salvarea”

ro

22 Mar, 2011 14:35 1452 Marime text
În ultimul timp, părinţii îşi trimit copiii la şcoală cu frica-n sân, deoarece aceştia se pot întoarce acasă cu vânătăi şi fracturi de toată frumuseţea. Este şi cazul unei eleve de la Şcoala cu clasele I-VIII, Ion Jalea, din municipiul Constanţa, care a ajuns ieri seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce s-a lovit puternic de un perete.

„Ieri, în timpul unei pauze, doi elevi care alergau pe holurile şcolii s-au ciocnit între ei, iar fetiţa a ricoşat într-un zid. Fiindcă respira greu, am chemat ambulanţa. Astăzi, eleva a revenit la ore şi este bine. Cu toate acestea, noi vom amplifica măsurile de supraveghere a elevilor în pauze. Cei doi elevi implicaţi în incidentul de ieri vor fi sancţionaţi, pentru că alergau pe holurile şcolii", a declarat Ilie Scăiceanu, directorul şcolii nr. 24. Noul director medical al SCJU, Cătălin Grasa, a subliniat că eleva care a ajuns ieri la spital a suferit traumatisme minore şi primit îngrijiri medicale de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tony 22 Mar, 2011 12:34 articol corect , declaratiile ca s-ar fi intors la scoala insa...... NEADEVARATE !