Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Audi A4 căutat în Spania, descoperit în vama Negru Vodă

ro

02 Sep, 2014 12:26 1889 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de coastă au depistat în Puntul ce Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă un autoturism marca Audi A4 cu numere provizorii, pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară.

Cei doi cetăţeni se aflau într-un autoturism marca Jeep cu o remorcă tip platformă, pe care era transportat un autoturismul marca Audi A4. Din verificări s-a stabilit că respectiva maşină figurează ca fiind căutată, în vederea confiscării, de autorităţile din Spania. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 35 ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău, a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul Audi A4 i-a fost încredinţat de către o cunoştinţă din România pentru a-l transporta în R. Bulgaria, cu scopul de a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării., se arată într.un comunicat al Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul punctului de frontieră Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor. Cele două persoane s-au ales cu dosar penal de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii