Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu o mașină furată la Medgidia! Șoferița de 18 ani, beată și fără permis

ro

14 Oct, 2023 13:17 861 Marime text
La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01.25, polițiști din cadrul Poliției Muncipiului Medgidia – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ciocârliei, s-a produs un accident de circulație.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, de 18 ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit un gard de pe strada Ciocârliei.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Totodată, la fața locului a fost identificat și un bărbat, de 18 ani.
 
În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta ar fi fost pasager în autoturismul implicat în tamponare iar, ulterior, ar fi urcat la volan și ar fi deplasat vehiculul de la locul producerii accidentului.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

 
De asemenea, în urma efectuării cercetărilor a reieșit că autoturismul în cauză aparține uneia dintre rudele bărbatului, iar cei doi l-ar fi luat fără a-l înștiința pe acesta.
 

„Femeia a fost condusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Caz șocant la Mangalia! Un bărbat a întreținut raporturi sexuale cu doi copii de 7, respectiv 12 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii