Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cetățean român, depistat pe DN3, pe zona localității Ostrov, fără permis de conducere la volanul unui autoturism furat

ro

21 Jun, 2023 14:06 922 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Poliția de FrontierăPolițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza localității Ostrov un autoturism care figurează furat din Tulcea, la volanul căruia se afla un bărbat fără permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data 20.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, pe DN3, pe zona localității Ostrov, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau două persoane. 

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie iar autoturismul înmatriculat în Tulcea, figurează ca fiind furat în seara zilei de 19.06.2023.

Autoturismul și persoanele în cauză au fost preluate de o echipă din cadrul I.P.J. Tulcea, fiind cercetați și în alte cauze“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Ieşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Ce documente aveți nevoie la frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii