Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța! Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri

ro

22 Sep, 2023 16:25 1496 Marime text
Ancheta în cazul bărbatului suspectat că ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța, unde a fost interceptat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat 6 focuri de avertisment, în plan vertical, pentru oprirea acestuia, continuă. 

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul, de 32 de ani, a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

„La data de 21 septembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.
Față de acesta, la data de 22 septembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Focuri de armă la Constanța, în urmărirea șoferului fugar! Imagini de impact înregistrate de o cameră de bord (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii