Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii din LaLa Band cântă pentru prima dată la mare

ro

19 Jul, 2012 17:40 1741 Marime text

După ce au susţinut concerte cu casa închisă la Arenele Romane şi Sala Palatului, trupa La La Band se pregăteşte acum de primul show de pe litoral, la Mamaia.

Sâmbătă seara, artiştii vot face show la Tribute Summer Residence, clubul cu cea mai lungă scenă de pe litoral (15 metri) şi, totodată, cel mai mare club indoor de la mare, cu o capacitate de 1500 de persoane.

Tinerii care au isterizat adolescenţii din România le dau ocazia fanilor să asiste, în premieră, la repetitiile concertului.

Preţurile biletelor încep de la 50 de lei şi ajung la 100 de lei pentru cele VIP. Cei care vor cumpăra bilete VIP vor beneficia însă de un tratament special, aceştia urmând a a avea acces la repetiţiile care se vor desfăşura sâmbătă între orele16: 00-18:00 dar şi la o sesiune specială de autografe.

„Va fi un show impresionant, o adevărată desfăşurare de forţe, în premieră şi pentru noi, ca locaţie care este obişnuită cu evenimentele de mare amploare. Aceşti puşti sunt foarte talentaţi şi au declanşat un fenomen greu de crezut. Show-ul lor va fi unul special, ce va include câteva momente pregătite special pentru această seară", declară Dan Cociş, manager Club Tribute Summer Residence.

Concertul LaLa Band este programat să aibă loc sâmbătă, 21 iulie, la Tribute Summer Residence din Mamaia, începând cu ora 21. Biletele se pot cumpăra atât de la club cât şi de pe www.myticket.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii