Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în staţiunea Eforie Nord Chioşc alimentar închis de CJPC Constanţa, redeschis ilegal (video)

ro

23 Jul, 2018 12:54 4217 Marime text
Comisarii CJPC Constanţa au identificat în cursul zilei de luni un chioş alimentar, în staţiunea Eforie Nord, căruia i s-a oprit activitatea de alimentaţie publică dar care funcţiona ilegal. Societatea a mai fost în trecut sancţionată.

De data aceasta, comisarii au dispus sancţiuni pentru obstrucţionarea, repetarea contravenţiei şi încălcarea măsurilor impuse. Administratora societăţii a refuzat însă semnarea procesului verbal iar soţul acesteia a trecut la ameninţări.

"Depistati din nou in plina activitate de « alimentatie publica », am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate.
A inceput un spectacol de circ în care soţul administratorei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou cand i-am precizat ca noi nu vom proceda la ridicarea măsurii - situaţie pe care mi-o asum.

Astăzi, vom încheia cel de al doilea act, în lipsă, deoarece administratora a refuzat semnarea acestuia in momentul in care mi-am exprimat opinia cu privire la capacitatea dansei de a analiza acte normative si pentru atitudinea acesteia si a sotului in fata unei autoritati", a declarat Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct CJPC Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Remus 23 Jul, 2018 13:18 Asa se intampla cand predecesorii la conducerea CJPC Constanta,se faceau ca fac controale.Poate ar trebui ca,conducerea centrala de la Bucuresti sa ceara propuneri din teritoriu pentru imbunatatirea activitatii.