Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul dintre Profi Rom Food SRL și CJPC Constanța, pe masa magistraților

ro

03 Dec, 2023 15:31 981 Marime text
foto: Pexels
Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 31784/212/2023, care are ca obiect plângere contravenţională ANPC 1198141.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 29.11.2023, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în plângere contravenţională ANPC 1198141, fiind în stadiul de fond.


Părți în dosar sunt Profi Rom Food SRL, în calitate de petent și Comisariatul Regional Pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Galați, Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor Constanța, în calitate de intimat.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu fost stabilit termen în dosar.


Despre Profi Rom Food SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 03 Decembrie 2023, Profi Rom Food SRL a fost înființată în 1999, are sediul social în Timișoara, pe Aleea Amiciției, nr. 1 și se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

Firma are mai multe puncte de lucru în țară.

Acționar este compania Mep Retail Luxco SARL din Luxemburg.

În 2022, Profi Rom Food SRL a declarat 13.714 angajați, pierderi peste 285,96 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 11,66 de miliarde de lei.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.Date despre Profi

Profi este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate în România.

Profi este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere încă neegalat în România.

De aproape 22 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat. Cu aproape 26.000 de angajați în magazine integrate și partener și aproape 1600 de magazine în peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. În 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, în baza succesului de care se bucură, urmează să se extindă în întreaga rețea – lucru ce punctează încă un pas important în evoluția companiei. În mai 2019, Profi a devenit prima rețea cu mai mult de 1000 de magazine amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București iar în decembrie 2021 depășea 1500 de magazine. Extinderea continuă cu sute de noi magazine în fiecare an.

80% din sortimentul PROFI este produs în România,iar brandurile proprii reprezintă 20% din totalul produselor. În 2012, PROFI a inaugurat un birou propriu și la Cracovia, în Polonia.

Majoritatea magazinelor se prezintă în format Standard,magazin cu suprafețe mari și gamă largă de produse. În zonele urbane funcționează și conceptul PROFI City,un magazin cu format și sortiment mai restrânse. În anul 2015, PROFI a creat pentru mediul rural (și pentru orășelele mai mici) conceptul de magazinLoco, al cărui sortiment diferă în oarecare măsură de cel al unităților urbane.

În iunie 2014, PROFI a inaugurat la Sighișoara primul magazin modular din sud-estul Europei, concept care, datorită unei tehnologii inovatoare, poate fi mărit sau micșorat în funcție de nevoi, sau chiar mutat în altă parte.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Primăria Constanța, certificat de urbanism pentru magazinul Profi de pe strada Egretei 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii