Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale la Constanța UPDATE. CJPC a controlat o unitate de catering din municipiu, în baza unei sesizări (FOTO)

ro

26 Jul, 2023 08:35 1316 Marime text
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța a efectuat un control la o unitate de catering din municipiu, în baza unei sesizări privind existența gândacilor și a produselor cu data durabilității minimale depășită. 

Nu s-au identificat insecte sau gândaci și nici produse alimentare cu data durabilității minimale depășită. S-au constatat următoarele neconformităti:

-Vitrine frigorifice neigienizate cu depuneri de gheața
-Vitrine cu garnituri rupte sau cu garnituri neigienizate
-Ventilatoarele frigiderelor sunt neigienizate
-Hote neigienizate,cu depuneri de grăsime
-Ustensile de bucătărie nerecomandate în alimentație publică ( nu se pot igieniza complet și produc contaminarea produselor alimentare cu care intra în contact): cuțite cu nituri și linguri de lemn
-Calorifer cu rugina
-Grilaje cu vopsea exfoliată și pete de rugină
-Fructe nesortate,deteriorate

Până la întocmirea documentului de control s-a recomandat, prin invitație, oprirea temporara a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor identificate., a transmis CJPC Constanța. 


UPDATE 

Contactat telefonic, Petre Preda, administratorul societății în cauză, a precizat ca orice control pentru el reprezintă un imbold pentru a acționa cu mai multă operativitate, întrucât societatea funcționează 365 de zile din 365, 7 zile din 7, pentru a asigura hrană pacienților din spitalele din Constanța.

În urma controlului au primit invitație pentru a se prezenta cu documente la CJPC, iar oprirea temporară a prestării serviciului de alimentație publică a fost de scurtă durată pentru că deficiențele s-au remediat imediat. 



foto: CJPC 



Citește și: 

Controale la azile! Iată lista completă a centrelor rezidențiale din județul Constanța. Cine le administrează?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii