Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O femeie a reclamat la Protecția Consumatorului restaurantul La Scoica, după ce a mâncat acolo de 8 martie. Ce spune Nicu Lascu despre incident?

ro

04 Apr, 2024 09:41 19040 Marime text
O femeie din Constanța a reclamat la Protecția Consumatorului faptul că a mâncat la restaurantul Scoica din Constanța și ulterior i s-a făcut rău. Astfel, inspectorii CJPC au descins la localul din municipiu și au emis două sancțiuni pentru firma care gestionează restaurantul. Contactat telefonic, Nicu Lascu, reprezentantul spațiului comercial, a precizat că își asumă amenda primită.

Astfel, M.P. reclamă că a mâncat la restaurant de Ziua Femeii, 8 martie 2024, iar ulterior i s-a făcut rău de la fructele de mare consumate. Redăm mai jos sesizarea reclamantei:

„În luna februarie-martie am frecventat de mai multe ori restaurantul Scoica de pe strada Aprod Purice/bv. Mamaia.  Din pacate ieșind cu colegele de muncă am ales această locație unde am servit masa în cinstea zilei de 8 martie. A doua zi, la muncă am constatat faptul ca mai multor persoane le-a fost extrem de rău.

Am trecut cu vederea acest aspect, iar la câteva zile am revenit în această locație pentru o întrevedere cu o prietenă. Am consumat midii pane, cartofi prajiti, suc. Totul bine și frumos, am ajuns acasă, era seară,  iar toata noaptea mi-a fost extrem de rău (vărsături, greață, dureri de stomac, scaune moi). Din pacate, nu mare mi-a fost mirarea ca a doua zi dis de dimineață să aflu faptul că nu doar mie mi-a fost rău, ci și prietenei mele; amândouă am servit același tip de preparat.
 
În urma acestor fapte, am semnalat ANPC, iar mai jos puteți observa răspunsul dânșilor. Eu din fericire am dus aceste stări de rău câte zile și m-am pus pe picioare, dar în cazul unui copil care consumă alimente alterate, nu este la fel de ușoară recuperarea”, a spus M.P.
În urma evenimentelor de 8 martie, comisarii CJPC au mers la restaurant și au aplicat două sancțiuni.

Iată ce răspuns au oferit comisarii femeii în cauză:



Contactat telefonic, Nicu Lascu, reprezentantul restaurantului La Scoica a spus următoarele: „Ne-am asumat sancțiunea. Sincer, nu mă așteptam, neavând reclamații și controale în ultimii ani”, a spus Lascu. De altfel, face precizarea că în cadrul restaurantului peste 200.000 de persoane tranzitează restaurantul într-un an de zile, neavând reclamații de natura celor de mai sus. Mai mult, în urma evenimentului dedicat femeilor de 8 martie, nu au fost alte reclamații privind stări de rău în urma consumării diverselor preparate la local.
 

Despre Lascu Bros SRL

 
 
Firma pe care funcționează restaurantul este Lascu Bros SRL. Ea este fondată în anul 1997 și are sediul social pe strada Aprodu Purice nr. 1, Constanța. Activitatea principală, conform cod CAEN, este „Restaurante”. Asociați în firmă sunt Stere și Camelia Lascu, cu câte 50% din capitalul social. Cei doi au și calitatea de administratori ai firmei. Pentru anul fiscal 2021, firma a raportat 89 de salariați, o cifră de afaceri de 13,9 milioane lei, cât și un profit de 4,4 milioane lei.
 
În anul 2022, firma a raportat 97 de angajați, cu o cifră de afaceri de 15.539.569 milioane lei și un profit de peste 5.436.733 lei.
 
Potrivit termene.ro, Lascu Stere este asociat si administrator în La Scoica Magic Foto SRL,  Hanul Vichingilor SRL, La Scoica Resorts SRL,  la Scoica Magic Pictures SRL și  Vongole Business SRL. La rândul său, Lascu D. Camelia este asociat si administrator în La Scoica Land SRL.

Citește și

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Lascu Bros SRL. Firma va moderniza Restaurantul La Scoica, de pe bulevardul Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii