Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restaurantul Voila de pe bulevardul Tomis, verificat de Protecția Consumatorului! Ce amendă a luat firma lui Adel Abi Khalil

ro

28 Feb, 2024 16:38 1009 Marime text


În perioada 19.02.2024 - 01.03.2024, în conformitate cu programul de tematici proprii al Regiunii Sud-Est, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța desfășoară o serie de acțiuni de control, pentru a verifica modul în care este respectată legislația în vigoare, în domeniu, în unitățile de alimentație publică ce prestează servicii de catering.

Cu această ocazie, s-a efectuat o verificare a SC Voila A.S. SRL, cu punct de lucru – restaurant Voila din Constanța, bulevardul Tomis, nr.128.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate, până în acest moment, următoarele sancțiuni:
  • 1 amendă contravențională, în valoare de 5.000 lei
  • oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a produselor alimentare neconforme.
 
Abaterile de la legislație constatate de comisarii CJPC Constanța, în timpul controlului, s-au referit la :
  • folosirea uunui bloc alimentar neigienizat (pereți și paviment cu depuneri de grăsime)
  • utilozarea unui congelator deteriorat și cu depuneri de gheață
  • folosirea unor materii prime și semifinite cu data limită de consum / data durabilității minimale depășită
  • păstrarea preparatelor culinare în frigider, fără data preparării și cu modificări organoleptice, contrar prevederilor legislative care specifică păstrarea la minim 60 grade Celsius până la momentul servirii către consumator
  • folosirea unor utilaje de gătit și depozitare neigienizate și cu depuneri de grăsime
  • utilizarea unor practici comerciale incorecte (ex: depozitarea pastelor fierte separat față de restul ingredientelor și amestecare la momentul comenzii).
Despre Voila A.S. SRL
 
Societatea este fondată în anul 2005, iar pe 2022 a raportat 88 de salariați, o cifră de afaceri de 17,8 milioane lei și 2,1 milioane lei profit. Sediul social este în Constanța, pe strada Calatis nr. 22. Adel Abi Khalil este asociat unic și administrator. Adel Abi Khalil mai este asociat în Complex Hotelier Belvedere SA, Phoenix Investment SRL, Astar Stevedoring SRL, Ademar Transport Line SRL, Best Serv Impex SRL, Compania Rozario SRL, O.Mar Company SRL, Sambela SRL, Zedron SRL, Sladoria.Ro SRL, Voila AS Travel SRL.

Citește și
Hotelul Caraiman din Mamaia, executat silit. Cu cât este scos la vânzare imobilul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii