Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Prună și omologul israelian au semnat prima declarație comună privind cooperarea în domeniul justiției

ro

15 Sep, 2016 19:08 1608 Marime text
Ministrul Justiției, Raluca Prună, și omologul său israelian, Ayelet Shaked, au semnat astăzi, la Tel Aviv, prima declarație comună privind cooperarea în domeniul justiției între cele două ministere.

"Este un prim pas în stabilirea ulterioară de instrumente juridice de cooperare. Ne dorim ca pe viitor să semnăm un acord bilateral și să stabilim un grup de lucru în materia cooperării judiciare și a relațiilor internaționale. Cred că este important să menținem un dialog permanent, atât la nivel tehnic, cât și politic", a declarat Raluca Prună, după semnarea declarației, conform unui comunicat al Ministerului de Justiţie.

Raluca Prună efectuează o vizită de lucru în Israel, în perioada 14 — 18 septembrie. Scopul vizitei este consolidarea și intensificarea dialogului dintre cele două țări în domeniul juridic.

În cadrul deplasării, Raluca Prună va avea întrevederi și cu președintele Curții Supreme de Justiție, Miriam Naor, procurorul general al Statului Israel, Avichai Mandelblit, și președintele Comisiei parlamentare pentru Constituție, Justiție și Statul de Drept, Nissan Slomiansky.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii