Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre își sărbătorește ziua de naștere la Penitenciarul Rahova, alături de familia sa

ro

05 Jul, 2019 14:08 1770 Marime text
Astăzi, 05 iulie, fostul edil al Constanței împlinește vârsta de 51 ani.  Cu prilejul acestui eveniment, familia lui s-a prezentat la Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost transferat după audierea în cazul celor patru dosare.
 
La programul de vizită s-au prezentat fiul său, viitoarea soție, Roxana Mihalache, mama sa și fratele lui, Mihai Mazăre, care a și declarat:

„Ați văzut că am venit cu soare de la Constanța? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradițională paporniță cu ce se poate aduce aici. Sunt niște prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi și să fie sigilat și împachetat. Nu ne-a spus ce își dorește, că știe și el că nu poate să își dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi și că, după atâta vreme, stăm în sfârșit față în față fără un geam”, a declarat fratele lui Radu Mazăre, Mihai, înainte să intre cu familia în Penitenciarul Rahova, conform Mediafax.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii